LliureTIC al Drupal Summer BCN 2016

 
Oficialment ja estem a l'estiu de 2016, i aquest any des de LliureTIC participarem al Drupal Summer de Barcelona, un esdeveniment organitzat per Drupal.cat, l'associació de Grup d'Usuaris de Drupal en llengua catalana.
 
Amb LliureTIC, com a patrocinadors oficials del Drupal Summer, participarem en les jornades de treball, xerrades i tallers que es faran, i esperem poder aconseguir noves idees i projectes a desenvolupar amb tecnologies i programari lliure (no només Drupal).
 
Cada vegada és més important la mobilitat de les persones i els dispositius, per això cal estar preparat per desenvolupar projectes amb plataformes com Drupal, però també que puguin comunicar-se amb dispositius mòbils, o que puguin comunicar-se amb l'ERP, CRM o software de gestió de cada empresa, per tenir la informació necessària sempre a mà i actualitzada.
 
En aquest Drupal Summer volem destacar les xerrades i tallers que tenen a veure amb aquesta mobilitat, i les seguirem ben d'aprop i informarem dels temes que creiem més interessants.
 
D'entrada destaquem les següents sessions:
MIGRATE API WITH DRUPAL 8 (per Modesto Caballero)
 
ANGULAR & DRUPAL AMIGOS CON DERECHO A API (per Miguel Ángel Cano y Álvaro J. Hurtado, de l'empresa AspGems)
 
Aviat us donarem més detalls del món Drupal i tot el que l'envolta.