Bloc de LliureTIC

LliureTIC prepara un nou impuls de projectes Procomuns amb La Comunificadora 2017

En aquest any 2017 LliureTIC segueix treballant amb els seus clients i nous projectes.

I des de fa unes setmanes s’ha iniciat també un nou camí per anar treballant en els propers mesos per impulsar un nou projecte procomú, en el que esperem que se sumin altres entitats i empreses vinculades al món de les tecnologies i programari lliure.

Gran jornada de sessions en el Drupal Summer Barcelona 2017

 

El passat 1 de juliol va ser la jornada de ponències del Drupal Summer 2017 de Barcelona, en les meravelloses instal·lacions del Citilab de Cornellà. Igual que l'any passat, LliureTIC ha tornat a ser esponsor de l'event. Per què? Perquè creiem en el programari lliure, ens agrada Drupal i ens encanta la seva comunitat, que fa que dia a dia encara sigui més poderós.

Després de la setmana del Mobile World Congress i molts altres actes més: 4YFN, Mobile Social Congress i SobTec

La passada setmana la ciutat de Barcelona es va omplir d'esdeveniments tecnològics molt importants. L’event més mediàtic, sense cap mena de dubte, va ser el Mobile World Congress ubicat a la Fira de Gran Via. Des de LliureTIC hem pogut participar gràcies a l'Associació Catalunya Apps, on som socis des del passat any 2016.

OpenExpo 2017 - Per què el "opensource" és tendència?

El passat 27 de gener es va presentar a Madrid el eBook gratuït "Tendències Open Source i Software Lliure 2017", publicat per OpenExpo, i on hi han participat més de 40 professionals del sector. La setmana passada ja es va fer públic i es pot descarregar gratuïtament en la web de OpenExpo (eBook gratuït) i el podreu compartir i promocionar lliurement amb qui vulgueu.

Pàgines