LliureTIC s'incorpora a l'associació Catalunya Apps

Des del passat mes de setembre LliureTIC s’ha associat oficialment amb CatalunyaApps, l’Associació d'Empresaris i Professionals de les Apps de Catalunya.

Aquesta associació, creada l’any 2013, agrupa diferents empreses catalanes amb l'objectiu de dinamitzar la indústria de les apps amb la corresponent repercussió social i econòmica al nostre país, i participen conjuntament al Mobile World Congress de Barcelona, a més d'organitzar xerrades i trobades de Networking pels seus associats.

Si voleu conèixer més a fons aquesta associació podeu seguir-los per les xarxes socials a Twitter (https://twitter.com/CatalunyApps) i Facebook (https://www.facebook.com/CatalunyApps), o des de la seva mateixa pàgina web (http://www.catalunyapps.cat/). 

Amb aquesta vinculació de LliureTIC amb CatalunyaApps esperem seguir creixent com a empresa i continuar integrant nous projectes que englobin les nostres especialitats en mobilitat i amb programari lliure, amb l'ERP/CRM Dolibarr, webs amb Drupal, i Apps amb Android.

Us seguirem informant de les novetats de LliureTIC i CatalunyaApps.